Колеги,
Със известно съжаление ще напиша този пост:
1.Monza GSE с 30Е мотор,Getrag 265 , шпер и климатик,с изрядни БГ документи,данъци и регистрация,напълно функционална (без климатика,не съм се занимавал с него).
2.Monza GSE с 30Е мотор с редовни австрийски документи,умишлено не регистрирана в БГ.Пясъкоструено купе, мераклийски възстановено.Налични задни панели(калници) и задна престилка (не монтирани) закупени за 1200 евро (3-те ламарини).Останалите неща закупени,подменени,налични можете да видите в темата или да питате,ако Ви интересува.Също налични шпер диф , Getrag 265,предни ел.стъкла и Рекаро салон (GSE все пак

)
Умишлено не публикувам тема в раздел "Продава",защото бих продал комплекта от 2-те коли само на цяло.Което е идеална база за създаване на един безупречен Opel Monza GSE на принципа 2 в 1

....т.е. трябва да имаме насреща ентусиаст.
А и не съм 100% сигурен,че ми се разделя с Опела,но със съжаление установявам,че нямам никакво време да се занимавам с Монцата.Фактът,че за последно съм правил нещо по нея преди близо 2 год, е красноречив.
Естествено всичко това може да се промени,но след дълги размисли реших на напиша горното....