Автор Тема: Покана за учредително събрание  (Прочетена 216 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Декември 07, 2019, 20:50:52
Прочетена 216 пъти

Неактивен bomber

  • Публикации: 2429
  • Vauxhall Chevette Estate 1983; Ford Scorpio Mk 1
                                                               ПОКАНА


      До всички авто-любители и ентусиасти на класически и спортни автомобили, мотоциклети, автобуси, товарни автомобили и военна техника на територията на гр.София и областта,които имат желание активно да участват в организирането и провеждането на различни авто-ретро мероприятия на територията на София, страната и чужбина. До всички,които имат желание да участват в създаването и структурирането на Софийски Авто Ретро Клуб(работно име), да заповядат на учредителното общо събрание на 14.12.2019г.(събота) от 11:00ч. в зала „София“ на Метрополитън Хотел София.
     Моля, с цел правилното организиране и провеждане на това учередително общо събрание, желаещите да участват да направят своята заявка на следния e-mail: taksi4@abv.bg най-късно до 17:00ч. на 10.12.2019г.
 Заявката следва да съдържа две имена, телефон за обратна връзка .(Моля носете с вас разпечатан e-mail с потвърждението.Това ще важи за валидна покана за участие в учередителното общо събрание на 14.12.2019г.)
С поздрав
Организаторите на събитието
Everyone can buy a new car...
Real man keeps old ones running!

Декември 08, 2019, 21:05:31
Отговор #1

Неактивен GT 51

  • Публикации: 1689
Хубаво е, че има нови ентусиасти. Интереса ни е предизвикан. София е бедна на организирани събития, въпреки, че през новата година те ще са осем. Важното е, те да не съвпадат с други такива, защото имаме утвърден календар за 2020 г. Ще ни бъде интересно какво ще предложи новосформираното дружество. Поздрави  O0
« Последна редакция: Декември 08, 2019, 21:13:18 от GT 51 »
Абе вземи си нещо ретро, и не се занимавай с глупости !

Декември 08, 2019, 21:49:45
Отговор #2

Неактивен USfan

  • Публикации: 7277
Хубаво е, че има нови ентусиасти. Интереса ни е предизвикан. София е бедна на организирани събития, въпреки, че през новата година те ще са осем. Важното е, те да не съвпадат с други такива, защото имаме утвърден календар за 2020 г. Ще ни бъде интересно какво ще предложи новосформираното дружество. Поздрави  O0

Според мен инициатора за създаването на клуба, или поне един от тях, е известния напоследък в авто-социално-медийните среди, чичо Искрен.
Предполагам, че е в заверата, понеже той е собственик на хотел Метрополитен, където ще е това събиране, а и определено има интерес към ретроколи.
Той всъщност има страхотна сбирка от янг и нютаймери, вкл. Ферари 400и, ФФ, БМВ 850ци, 635, актуално М5, и някои други екзотики за БГ, като споменатата тук в една друга тема- 928 ГТС.

Няма лошо да има още някой и друг новосъздаден клуб на територията на София, хем за разнообразие и алтернатива, хем и понеже БАК Ретро все пак, освен че имат нужда от размърдване и конкуренция, си се явяват и най-вече, своего рода организационна шапка на разните други клубове, така че за регионални алтернативи има място.

Аз уикенда няма съм наличен в София, иначе с удоволствие бих отишъл на учредяването на този нов клуб. 
Но някой от тук пишещите ако се регистрира и отиде, ще е добре за каузата, та после да сподели впечатления от първа ръка.

И ако идеята и организирането на тоя клуб идват от ценители от ранга на Искрен, още по-хубаво. Дейността на ретродвижението има нужда от присъствие и работа във финансовата и организационната част, от хора с високо ниво на сериозност там.

Декември 09, 2019, 12:51:25
Отговор #3

Неактивен koruderliev

  • Публикации: 2044
Евалата на ентусиазма! При наличието на 7 подобни организации със седалище в София и София окръг (като в това число не влизат 3-те по марки), това се явява интересно начинание. Успех на колегите и както се казва "Попътен вятър и 8 фута под кила" :)

Декември 09, 2019, 18:38:06
Отговор #4

Неактивен krankenstein

  • Публикации: 6847
Ще се постарая да присъствам на събранието и евентуално да ви дам информация за идеите и насоките, в които ще работи този нов клуб. Силно се надявам да е насочен към нещо по-различно и по-европейско от останалите, понеже на класик феновете у нас определено ни липсват добри условия и подкрепа от закона и институциите, за да развиваме нашето хоби.
Теория - това е, когато знаеш всичко, но нищо не работи.
Практика - това е, когато всичко работи, но не знаеш защо.

Днес в 00:28:33
Отговор #5

Неактивен Kalin Dedikov

  • Публикации: 49
Инициативата е добра. Очаквам създаването на една регионална организация с амбиции и капацитет да работи по различни направления за развитието на ретро движението. Класическите автомобили са хоби и страст за много хора, но малко от тях успяват пълноценно да им се насладят. У нас клубната култура не е на необходимото ниво и се надявам това начинание да допринесе за повече хубави емоции и решаването на наболелите проблеми за собствениците на гаражното злато.
До събота.