Ехааа! Човече! Поздравления за колекцията! Надявам се, не са само тези... Като гледам само как си ги подредил, направо ти завидях! (благородно разбира се)
Аз също колекционирам, само че, радиоприемници ( засега са само около 4-500 броя) проблемът е обаче мястото за съхранение! Е, и при мен не са така подредени, пък и са доста по възрастни на години. Най старото радио което имам е един "Philips" от 1932, а youngtimer-ите са ми от около 90-те на миналия век. Много хубаво хоби - евала!
Кирчо, не знаех че се занимаваш и ти със Хай-фи техника, ще има какво да си споделим.
Админе, кажи какво точно радио за кола издирваш, пък мога да се разбутам по разните кашони и сандъци, и току виж....
знае ли човек,какво има в дълбоките дебри на моето мазе
Всъщност моят скайп е : skodamaster, icq: 64242018. В "Кю-то", обаче почти не влизам, понеже социалните мрежи изядоха романтиката от най стария "народен" чат, той е само за съветските другари, напоследък.
п.п. Сега като се замисля, може да се направи тема: Кой, какво, къде, кога и как, и начин за връзка с него. Админе, ти какво би казал?