Ами... не е като да няма
Проблемът е, че трябва да поизвадя нещата от шкафове, скринове и мазета. То като се замисля... само авторадиата са към 200- 300. Лоша работа, олял съм се! Ама - мания, не можеш го спря
Очавам в най - скоро време да се наложи да спя в колата или на палатка, много взе да става дебела работата с тези колекции. Колите, моторетките, радиата... Май не остава място за мен
Хайде малко да пооткреехна още малко тайната вратичка, и да зарадвам феновете на гърбавите фолксвагени с радиоприемници за тези модели
Е, това не е всичко и не са само тези, но по-нататък ще има още много
Дори и за класики, и за спортни и много други знайни и незнайни возила.
п.п. Радиото което е без една врътка, е оригинално за VW karmann-ghia type 2 моделът е от 1969 година и е пълен автомат (търси автоматично станции, мелодии в/у касетата пълен автостоп и още много други такива "екстри" при това всичко е аналогово
Командите стават с бутоните като "паметта" е с транзисторна матрица и бобинки а настройката става със .... Кирчо, очаквам да кажеш как става
.
Другите са класически за "бръмбари" от различните поколения това най-отгоре е първото транзисторно радио за бръмбар с УКВ- 1963 година имам и още няколко но с ламБи.
Радвам се, че ви харесва моето хоби, и каквото мога с удоволствие ще помагам на нуждаещи се.