Да, определено американките са си търсени за балове, че и за сватби, а и някое и друго погребение. ))
Към тия актуални абитур. снимки, основно от София синмани коли, добавям и две от архива ми, от парада на Спасовден, май от 2012 год, като на тях се виждат бившата ми синя 1989 Додж Дайтона Шелби турбо /сега и от доста години вече, собственост на колегата Стефан/, както и това червено 1987 Камаро 5.0 ИРОК, екс на колегата Начо от бившия амер. клуб.
Докато беше Камарото при него, то бе в идеалано сътоние, супер поддържано, и много малко карано.
След като той го продаде, това Камаро извъртя няколко собственика, даже в периода 2020-2021 години, седя близо до мен, в двора на един блок в квартала на Мед. академия, баш у едн калищак и под дървета. Въобще бая се покара, и а си стана улична марийка на съхранение. Сега се върти понякога по БГ-обяви в Нета, искат му 35 бона в лева цена.
Иначе по-рано, в 2015 год, като бях съдия на Райд и Рол конкурса на Банкя, лично убедих другите двама съдии /колегата Пешо, и много уважемия екс- председател на БАК- М. Карабуров/ да му дадем на това Ф-боди Купа, и май туба масло награда, тогава в категорията Янгтаймер.
Поне по онова време колата я заслужаваше, ама собственика не, щото буквално след наколко месеца, я препродаде.