Към колегата Бастард - това зад вентурата е Ривиера от 63-та, но за повече подробности не ме питай
А, що да не те пита.
Ривиерата 1963 е на един колега Станимир.
Пешо малко има сантимент към собственика, хахах, ама аз не особен, по-добре разгадавам хората,
така че ще хвърля тука леко светлина.
Та Стани е малко лъжи-мажи, така че рано или късно, може да изпадне за продажба Ривата.
Той имаше и преправената малко хипарски Буик Електра 225 сивата.
И макар добре изкърпена, но не добре боядисана и тапицирана, с присаден работещ мотор осмак, още през 2007-2008 май, я продаде евтино Електрата, за такъв тип кола.
Така че рано или късно, колкото и да твърди за Ривиерата Станимир, че ще си я носи цял живот на гърба, или ще векува с нея, все едно, и тя сигурно ще дойде някога за продаване.
Иначе, преди време по Ривиерата той изкърпи шасито, или каросерията, нещо такова, а и доста части позакупи от Щатите.
Но това беше в богатите години.
Оттогава насам, така си седи.
Така че може да е добра база за бъдещо довършване на реставрацията.
Разбира се, осн работа предстои, а това ще струва доста кинти.
И не я ли даде собственика на изгодна цена, не би имало смисъл да мисли човек как да я придобива.
А зад Ривиерата на Станимир, онази синята с белия винил покрив 2-вратка, ми прилича на Импалата купе хардтоп, дето имаха братята от Мировяне.
Ама може да е другоио купе де, тяхнотот нямаше май винил отогре.
А иначе много ми прилича, така отдалече, и на Понтиака Вентура на Иво, дето го обсъждахме по нагоре. Той е бая по малък размерен клас, ама така в далечна перспектива, мяза и на него онова купе...