Привет колеги! От известно време се оглеждах за някакви прилични лети джанти и ето, че "терзанията" ми по въпроса за летите джанти приключиха. От няколко месеца не бях влизал в сайта на Midland Wheels и...ето приятна изненада. Точно моделът, който си бях харесал преди време (лети джанти АС8 Matt Black - Red Rim на John Brown Wheels) е на промоция и с отлично ЕТ - на практика същото, като на оригиналните джанти, с които карам в момента (4 1/2J / ET 34). Просто минавам от 4.5 инча на 5.5 инча джанта и никакви проблеми с евентуално рязане на калници и т.н. Да не говорим, че правенето на фланци/болтове + рязане и боядисване на калници + някакви лети джанти секънд хенд и т.н. ще стъпи отгоре (особено, ако джантите и фланците са наистина читави).
Чакаме ги в БГ .
ПС. Скоро ще направя и приличен клип на магистрала Хемус как дърпа/ускорява зверчето на 3та и 4та. На 1ва и 2ра му "вадя" буталата само по изключение, а и при тази конфигурация на мотора определено на 3та и 4та от 2500-3000 оборота нагоре е по-интересно е на промоция и с отлично ЕТ - на практика същото, като на оригиналните джанти, с които карам в момента (4 1/2J / ET 34). Просто минавам от 4.5 инча на 5.5 инча джанта и никакви проблеми с евентуално рязане на калници и т.н. Да не говорим, че правенето на фланци/болтове + рязане и боядисване на калници + някакви лети джанти секънд хенд и т.н. ще стъпи отгоре (особено, ако джантите и фланците са наистина читави).
Чакаме ги в БГ

.
ПС. Скоро ще направя и приличен клип на магистрала Хемус как дърпа/ускорява зверчето на 3та и 4та. На 1ва и 2ра му "вадя" буталата само по изключение, а и при тази конфигурация на мотора определено на 3та и 4та от 2500-3000 оборота нагоре е по-интересно. Не че не го "тествам" поне веднъж на седмицата

.