Да, вече се познаваме. Искам да обърна специално внимание на тази кола и нейният собственик.
Знаете, че не си падам по спортни модели и такива подобрения. Обаче, много странно ми хареса този Костенур. Странна, странна визия има. Ако се вгледате внимателно в детайла - колко силно контрастира червеното с черните гуми и сянката ПОД колата. Това е впечатляващо. Калниците, веждите, стоповете, удължението на задните калници, капакът. И машината под задния капак. Щом до сега не е стопил лагери и бутала, значи е много грамотно изграден този двигател.

Шегувам се. Много е чисто, лъскаво и подредено.
Друго. Интериорът. Почти всички декоративни елементи са оригиналните. Измненено е положението на кормилото и предните седалки по вкус на собственика. Срещу нас седеше паркиран Мерцедесът 123 на Караиванов. Бях потресен - позицията на шофьора в тази костенурка беше нагласена изключително близко до тази на Мерцедес-Бенц. Ниска седалка, близък волан, скоростния лост е точно под ръка, педалите са далече и като седнеш - седиш като човек. Изобщо не влизаш с ,,обувалка". Сигурно е удобна и страхотна за пътуване на дълъг път.

Широка е, има широки гуми, удобна е за управление и с достатъчно за нея мощен двигател. Сигурно и много добре седи. Не съм я карал, но ще го сторя скоро. Имам желание.
Ники, на живо е най-хубава. Ей, ще взема да си взема и аз една Костенурка. От онези мутиралите със 6-цилиндров боксер. Ти, мислил ли си да се монтира в Костенурка боксер от другата ,,Костенурка" ? Има ли смисъл ?
Извинявам се много ! Това мнение не беше за тази тема. Обърках се с червената Костенурка, която беше тази година на Класик Дей 2013. В същност, няма значение. Хайде, няма да трием. До голяма степен съм възхитен и от Варненската.