Автор Тема: ПРАВИЛА за раздел "Търговия"  (Прочетена 9708 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Октомври 14, 2011, 17:52:01
Прочетена 9708 пъти

Неактивен admin

  • _sys
  • Публикации: 998
1. Моля, поставяйте някакъв вид координати в обявите си. Дори и връзка на 'Лично съобщение" е достатъчна.

2. Разрешени са обяви свързани по някакъв начин с ретро автомобилите и най-малкото автомобили, които може да срещнете на страниците на Classiccar-bg.com. Обяви от типа "Продавам китайски ксенони по 90 лева", "Продавам стелки за всички автомобили " или "Предлагам оптичен тунинг"  ще бъдат изтривани.

3. Комерсиалните обяви на страниците на Classiccar-bg.com са безплатни стига да отговарят на условието по-горе.

4. Моля, не коментирайте цените поставени в обявите, независимо от състоянието на предлаганата стока. Повечето от предлаганите неща ги няма по магазините и цената им се определя от търсене/предлагане. Мнения от сорта на "Това го има за 5 лева на битака" ще бъдат изтривани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава, освен това има достатъчно теми за лични мнения.

5. Обновяването на темите с цел те да се върнат на първа страница (т.нар. up-ване), не е честно спрямо останалите участници във форума, затова такива опити ще бъдат изтривани без обяснение. Това може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Това е свободен пазар, така че ако към продуктите Ви няма интерес по-скоро се замислете първо дали оформлението Ви е достатъчно добро - снимки, контакти итн.

6. Държим на човешкото отношение между екипа и участниците във форума, затова,  ако обявата Ви бъде изтрита по неясна за Вас причина, моля, сигнализирайте на afx или Speeder чрез лично съобщение.
« Последна редакция: Октомври 15, 2011, 00:44:33 от afx »