Dido, разбира се, че съм навит да се съберем, ако познаваш повече почитатели на японските автомобили във Варна ще е супер. Само дето в момента нямам преглед и гражданска и колата се съхранява в Кранево във гараж, но ще го измислим...Датсун 260 Z е легендарен модел, честно не съм го виждал в града...а техническото състояние - имах главоболия главно с окачването - нови задни амортисьори Монро - бяха последните в Бг преди 3 години с този захват, нови задни пружини, напаснах от друг модел, дълго търсене на алуминиеви лети джанти - намерих тези в една морга в Добрич за по 30 лв парчето. По двигателя нищо не съм правил, само смяна масла и филтри(май пак са за смяна:), смяна агренажен ремък, смяна масло на скоростната кутия, минах елкон и ми казаха, че всичко е ок. Двигателя има тяга и още живот - на 215000км е. Има няколко забележки - при натискане на газта има едно замисляне. Имам един познат монтьор, който ми каза, че вероятно иска центровка, въпреки, че разхода на гориво е добър. Второто е едно виене, което се появява от време на време при зацепване на съединителя като от ремък на банциг

- това нито един монтьор не можа да го разгадае досега и последното е че когато не е пален известно време, дълго време върти стартера докато подкачи гориво, може би горивната помпа е за смяна - не прави добър вакуум? Определено, не разбирам много от двигатели и всеки съвет е добре дошъл