Дидо, ще дойда на срещите, имам друга кола и без значение къде се провеждат съм на линия; само да е след работно време - мога след 17.30 всеки ден. Имате ли нарочен ден от седмицата или е инцидентно. Добре е ако може да се уговорим предварително, защото сме с малко бебенце и се гледаме вечер, но жена ми ще ми влезе в положението, ако я предупредя

тел. ми 0886 303183 - служебен е - можеш да ми кликнеш и ще ти звънна.
RSK отдавна искам да участвам на такова рали, но повече от година бях замразил всякакви харчове по колата, заради други семейни разходи. Решил съм на пролет да мина преглед и да купя гражданска и ще съм на линия. Колата си е в движение, но иска някои козметични дреболии, без които изглежда недовършена- например странични лайсни не знам какви да сложа - хем не искам да слагам някакви лепящи еднодневки, хем не искам да пробивам ламарината и да закрепвам с нитове; трябват ми и подходящи капачки за джантите, които в интерес на истината не съм търсил.
В началото не знаех как ще изглежда колата, знаех само че искам да запазя оригиналния вид доколкото мога(дори се наложи да изработвам и надписа "Датсун" отзад, защото липсваше), исках да е черна, с лети алуминиеви джанти и да има характерната за 70-те години сребриста ивица от край до край. Дори не бях предвидил и леко повдигнатата задница, но като сложихме пружини от друг модел ми хареса и реших да не ги скъсявам.
Модела е с предно предаване, още първия модел на Датсун Чери през 70-та година е замислен с предно предаване- в уикипедия пише, че е първия модел изобщо на компанията Нисан с предно предаване.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_CherryЕто и малко снимки преди преобразяването