Здравей колега, ти направо си изписал историята на ZX моделите в България
Пази ли я още собственика, синия Зет беше в отлично здраве?
Момчето с което си говорил преди 2-3 години с елкона още е собственик на колата, пребоядисан е в червено, но в момента е в бокса, има работа по двигателя, след мощна гонка е прегрял и няма време да го оправи и да го изкара отново по улиците.
С него сме израснали заедно от хлапета, той от малък разглобяваше Балканчета, а след това и на баща си Москвича, пълен маниак е на тема автомобили, във Варна всеки го знае с професионалната му работа. Та вчера в сервиза му качих моя звяр на стенда да огледаме какво ми е нужно за предния и задния мост, по-рано си бях купил предни и задни накладки от Ebay на супер тънка цена, като предните са оригинални Нисански. Смяната на предните накладки беше повече от наложителна, а задните ще ги сменям когато започна работата по задния мост - разглобяване, песъкоструйка и смяна на тампони и други уплътнения и гумички. Докато той работеше по клиентска кола аз действах по моята, естествено и с негова помощ. Ето и малко снимки от работата с него в сервиза му.

И малко снимки от долницата на автомобила с диагностика на носещите елементи и под капака.