Хах, електроника може би да, но не и електротехниката.

1-те ел. стъкла при колите /не пневматични, както при Чайка, или Бенц 600/, американците ги въвеждат отосително масово, някъде след началото на 50-те.
По отношение на модула,надали фабрично ще еимал такова нещо.
Преди 280 зетката ми, още съвсем в началото на 90-те, имах партийно с един приятел 300 ЗетХ турбо, от лифтинга на 1-та серия 300, вече версията с катализатор, и по-замазаните, с цвета на колата, брони. Колата бе от 1-та година на лифта-1987, и с тарга покрив.
Жалко че не и пазя никакви сними, иначе щях да ги кача във Форума. Докарахме го някъде 3-4 годишен в БГ, в края на 1990 год.
След 1-2 години го продадохме с моя приятел, купи го някакъв едър собственик на свинеферма от Видин, или нещо такова.
Там отиде тази кола.
Иначе ние го бяхме купили от официалното представителство на Нисан за Южна Германия- Ауто Драховски.
Като нов фактурата му беше за към 65000 марки.
Дадоха ни го, не много каран, нямаше и 20000 км навъртяни, за горе долу половината на листовата му цена.
Помня, навсякъде тогава в БГ имаше някви бензинови кризи, края на 90-та, началото на 91, и имаше големи опашки по бензиностанциите.
Ама понеже Нисана беше с безоловен, на рядкото тогава поставени колонки за безоловен, нямаше почти никакви коли, и зареждахме без да чакаме.
Как да е, малко спам, ама тематичен за модела.

Та тази кола- 300та Зет, имаше ел. стъкла, имаше и аларма, ама не помня да бяха вързани двете неща заедно.
За сметка на това, пък имше автопилот на ръчните си скорости, което много ме учуди.
Дотогава бях виждал на живо само американски коли и Бенцове с автопилоти, ама те всичките бяха автоматици.

Абе красавици са ни Зетките.

Както е казал истинския духовен, че и маркетингов създател на модела Зет, мистър К:
Love life, love people, love cars!