Ето и снимки на нещата които си купих
Total Susspension Kit Nissan 280ZX 1979-1983 Prothane 142003 само че в черно.

Доста се чудех между Prothane и Energy suspension и доста изчетох и за двата, докато реша кой да си купя точно. Естествено е имаше и по-скъпи варианти, но това бяха най-често купувани и коментираните полиуретанови уплътнения. За тях платих 101$+45$ доставка.
Full Engine Gasket Set 1977-84 Datsun 2393 - 1975-80 Datsun 2753 280Z 280ZX 810

Всъщност купих два комплекта гарнитури единия е Виктор-Райнц, за които съм чувал, че са най-добрите след оригиналните, а другия комплект Fel-Pro, за който също отлични отзиви, особено от маниаци които пипат по двигателите на Датсун. Голям пазарлък падна за тях, Виктор-Райнц ми излезе 60$, a Fel-Pro го взех на 30$ и платих за двата 28$ доставка - общо 120$
Засега това като започна разглобяването ще има и снимки и детайли по работата.
Хм, ами аз напоследък имах наблюдения и от тия двете фирми за гарнитури.
На Поршенцето мойто 924, понеже е с по редкия 2,5 мотор, му чаках близо 40 дена от Немско гарнитура, и дойде на Рейнц такава.
Сложих я през 2009, и го карах над 1 год после с нея без проблеми.
Излезе за тоя 4 цил модел- 90 и нещо лева само тя, доставена до БГ.
Като Еуро07 ми я докараха.
А на Олдса ми през 2010 година, той е пак 4 цил, с 2,5 обем, сложих на Фел Про гарнитура.
Нея я взех индивидуално от САЩ.
Там на цена беше към 25 долара, и също не ми създаде проблеми досега.
Макар и Олдса с нея като новопоставена гарнитура, много и да не съм го карал де, покрай други негови проблеми.
Като цяло, американските производители на гарнитури, естествено, имат по-лоша репутация от немските.
При Датсун това как се отразява не знам, на моя още дори не съм му отварял мотора.

В това отношение, все още работи берзупречно.