Хех, ами въобще не бих се учудил, ако тия двете са моите бивши колела.
Може да се сравнят, като дойдат джантите при колата, дали имат сравнително еднакви нива на питинг на алуминия, и сходни олюпвания на лака отгоре.
Аз като взех колата, освен че беше с нови гуми, самите джанти също бяха пръскани с нов дебел слой сребриста боя, дето взе да се отлюпва бързо.
Освен това, моите бяха с ориг. капачки комплект, както и тази едната гледам има Зет капачка.
Ами да ако бяха с редкия размер НЦТ 2 на 205/70, както си си го помислил и ти, щях да съм сигурен, че са моите.
Е, то след кражбата ако са ги сложили на някой Блубърд или Силвия да се карат примерно, е нормално по тесни и по нископрофилни гуми като тия 185 да сложат.
Ами тайната вероятно ще може да се разкрие, Емо като сравни отзад на джантите отлятите производствени номера.
Ако са близки по секвенция или са от една и съща серия, значи тия 2 броя са гепените джанти от моята бивша кола.
Та ега ти иронията, да обиколят страната, и пак да дойдат тук.
Другото което ме навежда на мистълта че са от нея е, освен че са само 2 бройки, и че всичките други вкарани Зетки 280 през 90-те у нас, бяха с другия модел 6-лъчеви джанти.
А пък турбото на Борин, беше със свастика джанти 15-ки.
Така че наистина е много слабо вероятно да дойдат отдругаде тия два броя, освен оттам, дето сега ще се завърнат.
Брей Марти, браво за вашия БХ.
БХ 16в да се намери в БГ е много рядко.
Преди 10-12 години, енди арендатори по Албена имаха много хубав жълт такъв, на ТХ номера.
Интересно къде ли отиде той?