Жалко, поне да беше направил едно кръгче с него. Тогава със сигурност щеше да наплатиш неговия дял и лично на теб а, реставрацията ти щеше да излезе само с 3 бона отгоре. Успех с продажбата и пускай снимки да гледаме Аз днес с моя спечелих 3 купи на класик рали Нептун
Тц, хм...
Да, Марти си е прав, да добуташ колата почти до финала, си е минавка.
А и да я продаваш без регистриране и пускане в движение, е малко безперспективно, по отн. на продажби.
А защо не си извади копия на ориг. Австрийски талон, както те посъветвах да направиш?
Тогава ще отпадне разправията с фактурите и Технотест.
А Технотест/Декра, Нисана минал ли е наново, или не е?
Иначе с копие на ТАЛОНА австрийския е лесно регистрирането.
А някой австрийски гражданин, и по Нета може да го направи ваденето.
Таксата там за вадене на дубликат е символична- 20-30 евро, нещо такова.
Пък за липсата на удоволствието от карането, както вика Марти, да не говорим.
Хм, доколкото може да приемем, че има основните неща правени по нея, на тоя и етап както е колата, вероятно сега наистина е една от най стегнатите в Южна Европа 280-тки.
А пък и една от най малко караните на пробег, така или иначе, беше и по принцип такава и преди.
За помпата на амбриажа, най вероятно трябва да е горната, понеже долната я сменях преди 10 години в Митвас, и си беше хубав и оригинална тази дето ми дадоха.
Мисля че са едни и същи от Нисан Патрол от 80-те, така поне помня че ми казаха тогава в Митвас.
Иначе, да, няма да зле да качиш малко снимки тук по-детайлни и повече бройки, това би увеличило шансовете за продажба, а и за да може да ги покажа на някой по перспективен клиент, ако някйойк се интересува.
Понеже имам доста познати, които от едно време ми бяха фенове на Зета, а не са хора с малки възможности сега, и предполагам пак биха проявили интерес към колата.
А задното странично ляво стъкло, както и задния водач на стъклото на шофйорската врата, намери ли ги и налични ли са сега по колата?