Хах, ами да!
Отдавна му взех ключовете от гаража и го изпъдих оня съседа баровец с еС-класата, дето беше парашутист да паркира не само нея, ами и още една кола вътре, и ми пречеше много на маневрите.
Сега си я държи оня С-ката в съседния блок в един гараж, вече на солиден наем, да го е..а в нахала.
В допълнение и баща ми си разкара коллите на село, да не ги държи долу, а и като се върне късна есен, ще се върне само с една кола.
А и в допълнение, единствения друг съсед дето има реална клетка с гараж, един тук за БГ представител на фирмата ОСВ, цяло лято е в провинцията по командировки, и той не си държи колата, долу сега.
Та Мустанга даже го пъхам в неговата клетка.
Единствената не моя кола в гаража, дето се вижда, е тая Тойтота Фън Круизър.
Тя е на един съсед, дето и той е парашутист, щото няма парко място долу в гаража негово.
Ама нали е така да се каже ми е косвен бивш колега, щото е военен прокурор, а е и пич, та му правя компромис, и го пускам долу да си я държи баш до входа Тойтоката, дето не пречи мнго на минаването.
Така че Пешо, място за сега при мен има много.
И ако случайно купиш 2-ра американка, поне по време на лятото може да я докараш да я държиш при мен.
Заплащане няма да има, само бартер- пазене срещу малко каране, хахах.
Люси да те питам ти на збирката на 2-ри сега в Драгоман с коя кола мислиш да ходиш?
Олдса оправи ли му инсталацията до колкото си спомням имаше проблем нещо с нея?
Ами аз бях фен да ходя с Олдса.
Пали мотора, ама не съм му оправял още жиците.
Та по принцип като скочи колата в неравност, или когато си иска, почва да прекъсва, и гасне.
Ами по вероятно да дойда с Мустанга.
Хем поради несигурността на Олдса, а хем и щото кмета на Драгоман има много рядък Станг.
Един черен ориг 4,6 литра Кобра 300 коня версия, баш на тая мойта яйце каросерия.
Та ще е фенско да ги наредим 2-та един до друг.
Базов Станг 3,8 като моя, и наточен 4,6 като неговия.