Шкодко, ами че ако можеш щракни я няколко пъти. Ще се радвам да видя седан в движение;за сега съм ги разглеждал само по мобилетата, ама и от там нещо изчезнаха

.
Дидооо, уреда струва(ше) 60лв преди 4 години на околовръсното; от ХЕИ нагоре, покрай Хаджи Димитър училището, после газаджиите вдясно и излизаш на това шосе.Надясно е военна болница, тръгваш наляво и малко след като направиш завоя, вдясно има голямо хале направено на магазин за авто оборудване

. Има страхотни неща, заслужава си да се разгледа и цените са сравнително поносими. А да те питам ти като прави ремонт на двигателя, сдоби ли се със някакъв Мануал по който да се водиш? Щото и аз така сменях лагери и сегменти на първия си японски автомобил(Нисан Шери 1.3 1984) и той никога не тръгна както преди намесата ми, признавам си

. Затова си казах, че същите страдания няма да ги причинявам на нито един автомобил, преди да съм се запознал най-подробно с устройството му и това, което предписва завода. Започнах да търся алтернативни методи за лечение и смятам, че съм открил поне 3. Всяко отваряне и бърникане по мотора е стрес за него, разпъване на шпилки и т.н. По Бабето най-сериозната ми намеса беше да сваля кобилиците и да им направя с ъглошлайфа нови контактни повърхности към вала, защото са му доста изядени някои от гърбиците. От там идва и разликата в компресията на 4 цил.А цедката е на кутията на филтъра, оригинална е и е за лятото, като махам филтъра да не влизат врабчета

Ето още малко снимки преди ремонта на карба