Поради значимия интерес на някои от вас към постнатите от мен рекламни материали, както и различни автосписания, които съм събрал през годините, реших да поотворя място, и тези от тях, които не са ми вече много интересни, или нужни, да ги пусна за продажба.
До момента каквото от тях съм успял да снимам визуално, е качено в моите постове, в рубриката с Автоброшурите.
Ето линк, към тези страници, може да ги разгледате там.
http://www.classiccar-bg.com/index.php?topic=1000.180Разбира се, имам още известно количество автокаталози и брошури, и най вече, огромно количество немски, английски и американски различни автосписания, от 60-те до 90-те години.
Много от тях са за доста интересни ретро или ентусиастки коли.
Които ще снимам като корици, на периоди, и ще ги постна и тях тук.
При интерес от вас, следете тази тема, при всяка нова партида снимани от мен списания, ще пускам линк и тук.
Цените и условията за продажба на тези списания, ще са като при автокаталозите, и брошурите.
А именно.
За всички каталози, брошури, издавани преди 2000 година, цената ще е по 10 лв на брой.
За такива рекламни материали, които са издавани след тази година, тоест, от 2000 година насам, цената ще е по 5 лв на брой, на брошура или каталог.
При закупуване накуп на примерно 10 или 20 каталога, естествено, ще има бонуси отгоре, в бройките.
Разбира се, за брошури на особено редки стари модели, или такива на скъпи марки, като Порше, Ферари, Ягуар, Масерати, Бугати, Ролс-Ройс, и т.н, или пък за някои особено любими мои модели, цената на брой ще я калкулирам индивидуално по преценка.
Но във всички случаи, ще бъде с поне по 5 лв на брой отгоре.
Тоест, за каталозите на редки модели коли, произведени преди 2000 год, така цената ще е по 15 лв, а за тези след 2000 година, по 10 лв на брой.
При дистанционно избиране, чрез снимките на брошурите, които съм постнал, и неплащане на място, а пращане на тия избрани неща чрез куриерска фирма, или друг вид доставяне, цената на доставката, разбира се, ще бъде за сметка на купувача.
Както и цялата организация около пращането и плащането, естествено ще трябва да я организира пак купувача.
Тоест, при съответно харесване на дадени неща, системата на получаване ще е малко като при веригата Метро- Кеш енд кери, хахах.
По причината, че нито ще имам време, нито желание, да обикалям куриерските фирми, за пращане на каталози, или за получаване на пари.
За това, при интерес, специално за хората, които живеят или работят в София, препоръчвам огледи на тези материали, на място при мен.
Определено, имам доста интересни неща сред тях, има какво да се види.
При интерес за подробности и обяснения кум постнатите каталози, може да ми пишете или тук, или на лични съобщения.
При договорки за огледи на място, а и по принцип, тел ми е: 0898-644162, Людмил.
Поздрави.