Тия дни пак си преровях безбрежния архив,
и открих още няколко много интересни оригинални каталози, издавани през 90-те години, и касаещи пак любимата на някои от нас трилъчева звезда.
А именно, един дебел каталог за екстрите и специалното оборудване в цялата гама на Мерцедес, за 1995 год, вкл и моделите в124 и в140.
Открих и 4 броя оригинални каталози на Тунинг фирмата Лоринсер, касаещи преработки на Мерцедес модели от 80-те и 90-те, вкл и всички версии на в124.
Тези доста редки Лоринсер каталози, съм ги взимал лично от тях, при едно от мое посещение в цеха им, в малкото селце Виненден, близо до Щутгарт.
Сканирал съм им детайлно всичките страници, понеже такива ранни техни каталози трудно се намират, и предполагам ще са ви интересни.
Лично на мен тези каталози няма да ми трябват, така че биха били и за продаване, на традиционната цена от 10 лв на брой.
За който има интерес, да разгледа и постнатите горе и по-преди в темата, разни янгтаймерски каталози на Мерцедес.
Те също ще са за продаване, разбира се, каквото е останало от тях, пак на същата цена.
Ето първо детайлни сканове на дебелия, над 40 стр каталог с екстрите в гамата на Бенц в моделите В124, В140, и роастера СЛ Р129.