Тези паркинги винаги са ми били интересни. Атмосферата е....мистериозна. Има коли пълна скръб, има и много хубави дърти бангии. Също като по моят край- всяка 3-та е Мерцедес 201/124.

Има много Мерцедеси, яд да го хване човек пък. Лошото е, че не се дават части от колите. Но пък като съм се заглеждал, дори в тези снимки - има коли, които са седяли там поне 2-3-5-8 години. Дива работа, да пуснат някоя част поне. Никой няма да види. О, аз, трябва да Ви снимам и покажа един паркинг, където има Е 34-ка и 124-ка (3000 бензин 24) на 80 000 реални, вдигнати в края на 90-те години. Чисто нови коли. Още не са им напукани таблата, при 10+ години под слънце престой. Ако ми разрешат, че е държавна работа малко и си побиват онези.
В същност, има начин да се вземе автомобил от там. Трябва въпросът да се постави на върхушково ниво и чак пък толкова желание за някоя кола, трябва да е много ценна и особена. Аз се точих точно на в това положение Мерцедес Е300 бензин. Обаче, да се заплати такса паркинг за 10+ години+ нова регистрация+шпатула+ седмици разправия...излиза, колкото нормална такава кола. Е, хубавото е, че можеше да се купи самата кола на килограм. Та, такива неща ми е през оная работа, къде можело да се обсъждат на публични места. Пък, който има интерес ще си задейства работата и хич няма да се занимава по форуми да дава конференции.