Дайхатсуто Копен, или каквото е там, е жестоко.
Е такова същото с тази предница лифта, съм го гледал на живо в шоурума им в София, преди години.
Там допреди 2014 год, имаше едно изложено с ляв волан, дето години наред седеше непродадено.
Не бе за учудване, че бе залежало, понеже си е Кей-кар с пършив май 3 цил. 600 кубика мотор, а и на Софийското в Евро-спек, му искаха тогава абсурдните за тая въшка, 45000 лева с ДДС.
А примерно само с 10 бона повече като цена, човек можеше тогава да си купи чисто нова базова Миата НС.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
И като сме на вълна коли правени в Азия, е тия две доста различни, а и ултраредки оризарки, поне за БГ, се търкалят през някоя и друга седмица в квартала до Мед. Академия.
Скубито Импреца ВРХ с 2 врати по принцип го карат, ама преди 1 месец беше на тая платформа.
СангЙонг Чеърмена пък видимо е актуална версия.
През 90-те год. имаше в БГ навнесени 2 бройки Чеърмени, които поне на мен ми бяха тогава много смешни на форма, и тогава приличаха адски на еСклас в140.
Тоя сега актуалния ми изглежда по-хармоничен на форма, макар и той да пунтира лукс Бенцове, като пост-2014 Майбасите.
Американките ги качвам по различни, но общо взето сантиментални причини, предвид че всичките тия модели са последните правени от съотв. марки в класа си, и с 99% вероятност няма да ги има вече, поне не като бензинови модели.
Синия Ф-бърд /сниман е на УС-събора в Банкя през 2015 год/ е от лифта на посл. 4 Ген, и след него и след 2002 год. няма вече Понтиак-еквиваленти на Камаро, както и след 2010 год, няма вече и Понтиаци.
Линкълна Блекууд /сниман е сега в София, в един колега амер. фен е/ е и единствения правен пикап от Линкълн, и реално след спирането му преди по-малко от 20 години, все още няма реален наследник /Навигаторите са фулсайз СУВ-ки/.
А от 31 Дек 2023 год. вече няма производство и на мъсълкарите Додж Чарджър и Додж Чаленджър, ще ги наследи от 2025 год. Чаленджър електричка.
Така че и тия две Додж купета също са представители на един вече умрял моделен вид. Синята бройка в ляво, производство от 2016 год. и с увеличения на обем 394 инча 6.4 литра Хеми блок, сега се продава по Мобилето, за 60 бона в лева цена.