Някой знае ли тоя съединител Юли Тотев жив ли е?През 1996г.отидохме с мой приятел да го питаме продава ли нещо от колите,а оня каза,че е шампион по стрелба и извади газов пистолет.Съжалявам,че не му го монтирахме ................Така разсипа колите.А имаше интересни модели.
Хаха, шампион по стрелба ли?
Той преподаваше Кинезитерапия в Спортната академия, тоест беше си масажист.
Ами да, той си беше саможив, но с него си имахме приказката, докато се правех на по-скромен де.
И все идвах пеша при него на гости, или с колелото.
Ама един ден ме видя с Алфата Спидер, дето я знаешше ти, и оттогава цените на колите му, поне за пред мен, станаха двойни.
Иначе бях много близо до възможността за към 6000 марки през пролетта на 1998 година, да взема от него БМВ-то 326 седан кабрилет.
Точно му беше изтропал мотора в някви филми при снимане, и беше склонен да го продаде.
Ама точно както идвах за последни преговори, /хем скрих Алфата надолу по преките да не я гледа/, и дойдох пеша пред къщата, той все пак я мярнал Спидера, направил си някакви изводи, че може да ме издои повече, и цената стана в долари за БМВ-то.
Съответно не стигнахме до сделка, а даваше и още един резервен мотор с него.
Иначе тогава той имаше освен това БМВ, едни остатъци от 326 седан, вкл и друг 6 цил. мотор, и много гнил Опел Сикс кабрио, от края на 30-те.
И пак от оная епоха, 8 цил Рено Вива Гран Спорт кабрио, и едно Пежо кабрио.
В момента всичките тези коли са при Емо от Волуяк.
Ама дали Юли му ги е подарил, или ги е дал за малко пари, не знам.
Защото няма начин Емо да му е дал парите дето Юли искаше по принцип.
Така или наче, сега Емо или не ги продава, или ще им иска нереални цифри.
А извън редкостта им, всичките бяха гробове на състояние. ))
Е, Реното Вива и БМВ-то кабрио поне бяха напълно комплектни, и Юли ги беше взел в движение. А сега на мястото на избушената му къща в Редута има нов блок, ама дали Юли още живее там, не знам.
Той и да е там, няма нищо интересно при него.
Освен да е скрил в мазето някоя стара Ява мопед от 60-те примерно.