0 Потребители и 10 Гости преглежда(т) тази тема.
ааа от де го изрови тва бе 258
Цитат на: "ma7e4k0"Цитат на: "75 turbodelta"почти не съм съгласен с твърдението на ма....чко или както там се пише тоя младеж но има време някои ден може и тои да стигне до някои изводи на мене ми бяха нужни 8-9 години и над 25 бона за да приключа безславно с разкостване на части и 4-5 бона върнати които обаче мисля че вложих доста добре в наистина една наистина "the BEST" дрифт машиин coolsmileМатечко..тука вече за 25-те бона ме стресна яко 88а ти да не мислиш че за 2 хиляди лева си готов за писта ? веселяци сте това младото поколение обаче винаги много се радвам като има такива "рошави" около мене няма скука с вас еии hahah
Цитат на: "75 turbodelta"почти не съм съгласен с твърдението на ма....чко или както там се пише тоя младеж но има време някои ден може и тои да стигне до някои изводи на мене ми бяха нужни 8-9 години и над 25 бона за да приключа безславно с разкостване на части и 4-5 бона върнати които обаче мисля че вложих доста добре в наистина една наистина "the BEST" дрифт машиин coolsmileМатечко..тука вече за 25-те бона ме стресна яко 88
почти не съм съгласен с твърдението на ма....чко или както там се пише тоя младеж но има време някои ден може и тои да стигне до някои изводи на мене ми бяха нужни 8-9 години и над 25 бона за да приключа безславно с разкостване на части и 4-5 бона върнати които обаче мисля че вложих доста добре в наистина една наистина "the BEST" дрифт машиин coolsmile
има ли значение дали се знае рошав е muhah
ти за ориза не се бои coolsmile глеи си прогнилото корито да седи у пътя good1
Цитат на: "75 turbodelta"ти за ориза не се бои coolsmile глеи си прогнилото корито да седи у пътя good1седи то ... ама имам проблем с контрола на флуидите 33 само да не стане rip