Автор Тема: Youngtimer-ите в България  (Прочетена 725516 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Август 04, 2020, 13:56:36
Отговор #3290

Неактивен turbotobg

  • Публикации: 177
Макар и колата да е наистина в привидно добро състояние, собственикът е доста неориентиран и ти е наговорил куп глупости  :))
Мицубиши още от 70те години са комбинация с Крайслер, а особено през 80-те имат много сериозно сътрудничество, включително и обща фабрика в САЩ, т.нар. Diamond Star Motors(DSM), където се произвежда Еклипс, ребрандиран още като Eagle Talon и Plymouth Laser.
Eagle от своя страна е марка на Крайслер, която придобиват след като купуват AMC. Под нейното име продават Мицубиши Колт, Спейс Вагон и други..вносни автомобили, вкл. и Рено 21.
Галант в САЩ е продаван единствено под бранда на Мицубиши, като се предлага в различни спецификации, включително има и 3000бр VR-4. В Канада го продават под брандовете на Eagle и Dodge, под моделното име 2000 GTX, предлаган само с атмосферен двулитров двигател и ~120к.с.
Относно за килограмите, може би е гледал допустимото тегло в талона  :)), защото по каталог, точно тази модификация тежи 1180кг, колкото стандартен предноприводен Галант, продаван на който и да било пазар.  :)