Абсолютно потресаваща е и цвета и джантата и салона всичко е супер хард кор егати бяса е това направо плаши Това ако го видя вечерта да минава покрай мен ще се прекръстя
Ха, а я познайте от коя марка и точен модел кола, са присадени 2-те отделни седалки отзад?
А иначе по-рядко се кара, че тази конверсия отзад на 2 отделни задни седалки, поради по-голямата им височина спрямо ориг. задна седалка тип пейка, намали доста височината за главите на двамата пасажери отзад.
И за това реално затруднява возенето, поне докато по-кардинално не се направи една каросерийна интериорна преработка, и не се смъкне допълнително пода на задната част на салона, в частта му под седалките.
Или пък другия вариант е, както и аз посъветвах Кобрата, да се претапицира в същата червена кожа /иначе ориг. салон на колата беше светлосин така. нар. парашутен лъскав плат/, и върне обратно оригиналната и комфортна и ниска на височина седалка пейка.
Но, айде и аз викам да освежим темата с малко нови снимки от това лято.
Както се вижда, не само реставрацията на стари американки, ами и ъпгрейдите на разни сериозни на мощност и и динамика /и по-ретро, а и по-съвременни/ американци, по отношение на ауспуси, изпуск. и смук. колектори, спирачки и джанти, както и окачване, вървят с пълна сила.