Аз от сервиза съм далече сега, но дистанционно ме информира как е хавата там, колегата Стенли.
Главния майстор на сервиза отдавна не съм го виждал лично, че още преди Ретропарада на Видин, той пък беше до края на м. Юли, 2 седмици на семейна ваканция в Италия, на тока на Ботуша.
Там на място, донякъде и по моя препоръка, циркулираха той и фамилията за спане и плажове, между градчетата Бари, Лече, Трепуци, Порто Чезаре, и други такива, и останаха доста доволни, от моите любими места в тази иначе горещичка зона.
Но работата не чака, така че от няколко дена майстора Сашо пак е на бойния си пост, и приема за лекувания основно отчаяни американки.
Та, съседа Стенли оня ден и вчера си закара там 2 коли. Първо на пътна помощ закара Меркурито Кугар 5.0, че нещо издаде багажа бензиновата му помпа, а вчера закара на ход и Сааба 900 турбо, да му се прави лек реглаж на празния ход на к-Жетроник инжекциона /вижда се неговия Сааб, на една от снимките/.
щат Охайо/ 80-ски като генерация, и вишнев металик на отенък /Кларет на английски, като име на цвета, поне на дадени пазари/ Таун Кар, който е и известния модел от филма- Адвоката с Линкълна.
Колата е в абс. оригинален вид, и абс. безупречна, и е само за смяна на консумативи в сервиза.
Купи я наскоро мой добър познат, който възнамерява да си държи я държи на една къща на морето за лятна кола, дето да му замести, или пък да е добавка, към един вече наличен там за ваканциите, по-нов 90-ски светлосин металик Таун кар.
Репликата АС Мк3 427 СЦ видимо още се мота в сервиза, на нея не знам какво и се прави.