И аз искам да ти благодаря за всичко

.Цялата операция когато моите хора отидоха за двигателя и за това , че останалите части и дори цялата задница остана при мен , защото ще ми бъде необходима живи и здрави! Преди 5 години купих двигателя с надеждата да му направя пълна ревизия и заедно със скоростната му кутия да го сложа във едно от Рената ми 25 , но 6 месеца след като вече бях купил останките от Алпина ми изпадна в Уелс , цял двигател от Рено 25 V6 турбо , без липси , пълен комплект със ECU-то даже .Без да се чудя отидох и го купих и него .Ревизирах 25-цовия V6 турбо агрегат , а двигателя от Алпина си остана така както го взехме от колегата Немо .Не исках да развалям скоростната кутия която при Алпина върти на обратно , това нещо може да бъде променено не много трудно, но реших за запазя тези редки останки и един ден да им дойде времето .Като гледах отрязаната задница с двигател и окачване , не можех да повярвам , че останките от такъв рядък автомобил стоят пред мен !Тогава се амбицирах един ден да намеря такава кола и да използвам частите за нея . И след 5 години от тогава най сетне открих , точно такъв Алпин GTA, който да е бил изоставен (barn find) и открих за къде съм пазил частите :