Благодаря, колеги

Радвам се че ви харесва и да ви кажа и аз не съм виждал по парадите Кортина, но е масова кола като цяло май 1 мил. бройки са направени. Оригиналния цвят пак е някакъв сив и го има като код на една от табелките, но е някакъв по светъл от този. Руски нещица има определено все пак е карана в България по онова време когато е било малко трудно с частите, но ще се отърва от тях постепенно

Годината и е 1967-ма и табелката на калника е с емблемата на Форд слагани са такива табелки оригинално на всички модели Форд от тези години независимо дали са UK или немско производство. С тази съм надъхан да се справя поне наистина не е зле като цяло колата. За сега седи в гаража ми и съм взел корите на вратите да им докарам някакъв по хубав вид, джантите ще ги мина на прахово и съм им намерил гуми за да махна старите Видинки

свалих малко никелирани части за да се опитам да им върна част от стария блясък и това е за сега. Планирах да я измажа отдолу, но реших да изчакам малко за да видя колегите какво ще ме посъветват за да не я намажа само с Боди и после да ме е яд, че съм изпуснал нещо. А определено искам да я съхраня като купе защото това ми е първата кола която е само с една дупка (изкърпена некачествено) по пода

. Не видях сериозни ръжди от които да се притеснявам въпреки, че е боядисвана и съм сигурен къде може да има изненади. Зимата мисля да се занимавам главно с поръчка на части за колата, намерих доста сайтове с части и съм приятно изненадан от цените, като цяло всичко е на поносими цени. Това е за сега, и ще се радвам да ми давате съвети понеже си признавам, че не съм кой знае какъв спец, особено при Английските коли