Лайсните на вратите ги имам повтарящи вече у дома, а и тия бяха съсипани, понеже бяха дупчени с видии. Видийки, винтчета отвсякъде, всичко е прибрано. Никелираните детайли от вратите се свалят много трудно и не съм се занимавал. А и мисля, че е по-лесно да ги полира някакси човек, вместо да ги сменя, точно тия. Таванът... чак пък и него да свалям. Не мисля да я карам 1000 години тая кола. Едва ли ще се навия някога да сменям таван. Виж ако беше някой предвоенен Бенц - да. Ама за моята шир потреба 5та серия, която е произведена е 700 000 тираж няма смисъл да пазя и тавани. С толкова много детайли съм се заринал, че започвам да се дразня. Вярно, повечето неща са ми дошли без пари, ама идва момента, в който се налага да плащам наем на гараж за да пазя 40 годишни серва, помпи, блокирали спирачни апарати, врати, капаци и т.н., които я ми потрябват я не. Мисля, че в момента, в който си събера 12ката във вид, какъвто я искам ще пусна една голяяяяяма обява с ненужните ми БМВ части. Едва ли ще има кой да си купи нещо, понеже сме 10 човека, който поддържаме такива коли в БГ, ама айде... Като казвам, че сме 10, които ги поддържаме, нямам в предвид, че само 10 се движат

Движат се много повече, но хората ги карат на доизживяване и Надин ги чака с широко отворени врати
А, малко прясно инфо - скелетът на Е12 с 2 врати, без преден и заден капак тежи 330 кг и струва точно 99лв Надин. Информацията е от 4.11.2012