Не става с компромис. За паради- ще я откраднат. За писта- ще изхвърчи. Точно за тези приложения, трябва да бъде здраво и сигурно закрепена. Формата на колата е такава, че не търпи временно и своенравно закрепени елементи. Наред с това е опасно и за другите участници в движението. В случай, че мислим не само за себе си (което е все по-голяма рядкост в днешно време) и спазваме ЗДвП. Защото, ако утре ти изхвърчи спойлера, а аз съм зад теб и ми счупи решетка, фар или челното стъкло- ще си носиш отговорността за това. При читави предни амортисьори, малкия просвет между пътя и престилката не е проблем. Не му пречат големите неравности. Големите, как да е, минават се с ниска скорост. Окачването се свива и пътя се приближава към колата. След това- автомобила ляга надолу, към пътя. Което движение, значително се погасява и съкращава от амортисьорите. Най-опасни са плавните и продължителни хлътнини по пътя. А, съчетанието между фешън винтидж престилка, 6-цилиндров, чугунен двигател и разбита предница е потрошило повече декоративни елементи, отколкото челните удари. Които също са неделима част от тукашната, баварска развойна дейност. Е, Жоро е имал късмет да попадне на автомобил, който не е претърпял такива повреди. Добре е и в бъдеще да го опази от такива неприятни повреди. Що се отнася до декорацията, най- хард се получава, когато има само преден спойлер и няма никакви други назад, към задницата.

Даже и французите имат такива широки, дълги и изваяни удължения за Пежо 505. Оригинални, де. С разликата, че имат отвори за допълнителни фарове- жълти, разбира се. Тяхната декорация на каква магия се крепи към колата, няма да показвам. Обаче, бих си сложил такава. Ако ще и за един ден. Металична боя с никелирана, тясна броня + удължение под бронята си е евъргрийн фешън стайл. Точно, както автомобила на ДМС-то.