Еми, който луд се е докоснал до могъщ двигател и задно предаване, някак си не му се иска предното.

Адаш, за моста и носачите. Чудя се, защо Фриско не пише тук ? Да ти кажа, може да го попиташ за такива препарати, мазила, какво ли е там. Предполагам ще обсъдите и тук, какво ползваш. Че и мен ме чака цялата тази работа. А, поне мотор няма да правя, но и при мен корозията си е взела до известна степен своето. Няма временно спиране на корозия.
Моят приятел, Сашо от София с Москвичите. Мога да ти подшушна, че Анди ФХ го познава. А, Сашо преди време ми демонстрира един бай Тошов препарат на уникално корозирал Москвичов носач. Вярно, че от носача не остана нищо, но после взе друг, пак ръждясал много. Намаза го с тази химия и всичко слезе до метал.

Така и така си разглобил всичко, струва си да поработиш един път и повече след това да не го мислиш.
Жоро, сигурен ли си, че това е положението на тампоните ?
Надявам се пластинките под помпата да не ти изиграят лош номер, като тези на предишното ми 505 Турбо. Е, аз разбрах за тях в последствие, след като разглобих мотора. Имаше подобни пластини, помпата му е зъбна (не тип,,слънце"),по-голяма е от тази на М30, дебит има, лампа не свети, но налягане - не достатъчно. Явно. И като се засилиш уверено, лампата показва проблем, ама проблемът вече се и чува. Толкова ми беше и акъла тогава, да му закача един механичен манометър за проверка. Съветвам те да извършите тази работа, след като двигателя заработи.