Снощи посвърших малко работа по колата. Събрах главата:

Главата я събрах много лесно. Кавалите бяха избити много акуратно (HPS сервиз), а и явно главата е идеално права, защото ги вкарах почти без никакво усилие. Главата е обслужена, сменени са гумички, както и 2 криви клапана. Клапаните са напаснати също.
На дневен ред са ми едни гарнитурки, които се чудя да ги изрязвам ли, да си ги купувам ли... Става дума за гарнитурите на: водна помпа, горния капак на ангренажното колело, гарнитурата между тялото на масления филтър и блока, гарнитурата между дросела и всмук. колектор, гарнитурата на капачето на разпред. вал отзад на главата.
Някой има ли идея от къде да си купя клингерит и замби? Май ще взема да си ги изрежа сам тия гарнитури. По магазините ги няма повечето и трябва да ги поръчвам. Другия вариант е да ходя при дядото на ул. цар Симеон и да ги ми изреже той , ама ще ми вземе по 4-5лв на гарнитура, а и ще трябва да го чакам 2 часа.
В крайна сметка може и да му ги дам да ги изреже той.
Докато си събирах главата, оторизирани лица от София Франс Ауто, ремонтираха едно М20 зад мен. Докато се опитваха да разхлабят гайката на коляновия вал отпред, взеха че скъсаха вала :