Отдавна не съм писал, все не ми остава време да снимам и да описвам.
Двигателят, който гласих за Е12ката (3.2л) се оказа с проблем. КАто го купих моторът беше със сменени сегменти, хонингован, сменени лагери. Аз се уверих, че това е така, наистина тия части бяха нови. Имах доста проблеми докато сложа мотора - първо мостовете за малкия и големия шестак се оказаха различни, в последствие имах проблем с 40 годишния инжекцион, инжектори, байпас-клапан на дросела, охлаждане, виско и какво ли още не. В крайна сметка след доста премеждия моторът запали и колата тръгна. Обаче не държеше налягане на маслото. Под 1800 оборота, лампата светеше. Карах я така коло 200км. Надявах се да е от маслото или от датчика. Смених ги и двете, но резултат нямаше. Свалих мотора - лагерите бяха започнали да се износват (за едва 200км). В маслото имаше метален прах. Причините за този фал може да са 2 според мен :
1. не омаслих предварително маслената помпа. Тя беше суха като я слагах на мотора.
2. Хората, от които взех мотора не са шлайфали коляновия вал, не са го мерили, само са сменили лагери
Каквато и да е причината, аз бях тотално изтощен от разправии с тая кола. Бях купил един донор през септември - Е28 528I. Направо взех неговия двигател и го мушнах в Е12ката, барабат с 5-степенната кутия. В момента всичко си е мястото, моторът работи отлично. Смених изцяло генерацията, вече съм с 2 тръби от край до край, както трябва да е М30Б28. Колата е сравнително тиха, моторът се държи добре, за момента съм доволен.
Бях сменил предните амортисьори с маслени BOGE, оригинални, чисто нови с БМВ щампа на тях. Обаче не ми харесаха (много бяха меки) и затова си поръчах газово Монро за отпред. Отзад сложих едни Bilstein B6, които са втора употреба, но са почти нови, в перфектно здраве са. Отпред монтирах оригинални Е12 пружини, отзад обаче сложих от Е34. Те са с малко по-голям диаметър от тези на Е12/Е28, и са по-твърди. Нарочно избрах такива, защото първо е трудно да си намери човек читава задна пружина за Е12 и второ - понеже имам газова уредба, предпочитам да съм малко по-твърд отзад, за да не кляка много като седнат 2ма души отзад. Стойката и ми харесва , а поведението с газовото окачване е значително по-добро.

Ревизирах предните спирачни апарати, но не успях да снимам процедурата. Подбрах си хубави буталца, сложих нови гумички, всичко е 6 вече. Апаратите са 4 бутални и имаха спекли бутала. ОСвен това накладките бяха с някакво ковано жигулско феродо. Още не съм доволен от спирането. Предстои да ревизирам и спирачната помпа.
За момента толкова, скоро ще освежа темата и със снимки.
Поздрави!