Здравейте колеги,
преди 2 седмици ходих да нагледам 2бр. интересни Алфа Ромео Джулия. Колите се намират в Георги Дамяново, област Монтана. Едната от колите (зелена с пластмасовата предна маска) е с документи, може да се прехвърли. На същата кола обаче двигателят е оставен на открито и е разглобен. Ризите и буталата са мъртви, но може да се ползва блока за да се насади е него нова карантия. По същото това купе не намерих ръжда, нито сериозни удари. Има спукано предно стъкло иначе колата е комплектна. На снимката се вижда, че има предна броня от Шкода, но всъщност и оригиналата броня е там и е здрава.Салонът е мъртъв, трябва да се претапицира всичко.
Другата кола е от по-ранните с хром маска. Моторът си е на нея, но са свалени вратите, които не успях да видя, тъй като се пуснати в един канал под колата. Купето е зле. Много ръжда, иначе изглежда право. Нямаше много светлина и достъп и до двете коли, така че не хващайте 100% вяра на думите ми. И на тази кола предния джам е пръснат.Иначе е комплектна, има си брони, стопове, фарове, и т.н. Тя е синя на цвят.
И двете коли са 1300, като тази зелената с документите е TI. Синята май си е обикновена 1300.
Пускам снимки, макар и гадни, но беше тъмно, и нямаше достъп. Някой ако има серозен интерес, ето телефон: 0887987728, Валери. Ако пък някой иска да му кажа от първо лице какво съм видял може и на мен да звънне предварително или да ми пише.
Ето част от снимките:
Ето и зелената:
Има още снимки в албума:
http://freshkid.snimka.bg/automobiles/alfa-giulia.929819.37489308Поздрави!