Да знам или поне с повечето.
Червено черната е нарязахме взехме това което ставаше от нея (а то не беше много) останалото в музея "НАДИН"
Жълто червената на Станислав се радва на нов живот с нов калибров мотор и е в Бургас ( горната също бе негова) заедно с него.
Синята на Александър е в един гараж в Аспарухово и чака ред и време за ново съживяване.
Жълтата от Аспарухово е отишла за скраб,
Тази която е била до Руското училище - няма никаква информация за нея
Зелената (незнам къде е стояла преди това) сега на журналист в една забита уличка до оградата на една вила и си гние безпомощно. Но тя е с доста преправки- Фарове от аскона, някакъв руски мотор (какъв не се знае) това е по думи на бащата на собственика.
Червената на Светльо (военния) се оказа м/у два буса като задния не се и опитал да спре на светофара. Сега собственика се чуди какво да е прави.
За моята знаете
имаше една сива но тя не се е движила по нашите улици - взехме е от един пункт за вторични суровини напълно комплектна и е разкостихме.
Мога да спомена за четири броя Manta B в балчик
две червени - и двете са в една морга и за нищо не стават и няма даже какво да се взема от тях буквално.
Една бяла с оригинален irmschir оптичен пакет - тя е разглобена и прибрана
И една оранжева до преди 2 месеца си бше цяла даже се чухме със собственика и мислеше да е почва да е прави но какво е направил не знам.
Има ако не се лъжа 3 в Добрич а на две едната е моята една червена която си стои в гаража, а за другата нямам идея
Във Варна имаше и две Manta A Едната замина за София а другата е в гаража на собственика си и е доста тунингована.
Май това е .... за други не се сещам в момента. ако се сетя ще пиша. Много бих се радвал ако се намери още поне една да се търкаля и града. Да не съм последния мохикан.