Автор Тема: WakeЪп! "Празникът на Слънцето" край Пловдив  (Прочетена 950 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Май 26, 2013, 23:10:33
Прочетена 950 пъти

Неактивен admin

  • _sys
  • Публикации: 970
Малко реклама:

Посрещане на лятото с фестивал - WakeЪп! "Празникът на Слънцето" край Пловдив
21-23 Юни 2013

Третото годишно издание на фестивалът WakeЪп! се нарича "Празникът на Слънцето" и ще продължи три дни от 21 до 23 Юни - най-дългите дни през годината.
Мястото е добре познатата на старите гости борова горичка по пътя за манастира Св.Св. ''Козма и Дамян'' над град Куклен на 15 километра от Пловдив. Този път феста ще се разгърне на три пъти по-голяма площ, а сцените ще бъдат не една, а три. Елате сред природата на Родопа планина да преживеем заедно началото на лятото, лятното слънцестоене, пълнолуние и Еньовден - култов български празник от древността до наши дни.

Тридневното горско приключение ще бъде изпълнено с пъстра музикална програма представена от 159 изпълнителя в 20 стила. Ще има множество работилници(20 workshop-a), семинари, детска зона със занималня и цирк за деца, коне за езда, спортни игри, въжена градина, хамачен парк и много други занимания, които ни обогатяват и доближават до алтернативния и целесъобразен начин на живот.Ще спазим традицията и ще изплетем голям венец от билки и цветя за Еньовден.

Билетите за фестивалът са ограничени на само 2000 така, че е препоръчително предварителното им закупуване, което ще ви осигури гарантиран подарък.

Билети в мрежата на TICKETSTREAM и онлайн: http://web.ticketstream.cz/bgts/presentation.event.jsp?event=40769

Повече информация на
https://www.facebook.com/WakeUpBulgaria
https://www.facebook.com/events/553526544672204/?fref=ts