Калници имам и метални и мога да извадя калъп при нужда.
Живков, за здравината може и да си прав. Годините ще си кажат думата.
Аз мисля така: Тая кола е карана с цялата ръжда и разковани ламарини десетки години без да се разцепи и разпадне.
Сега се прави със солидни заварки и мисля, че става бетон. Скоро гледах кола заварявана с цял шев и шева е здрав а около него паяжина. Според мен е по-важно да се обработят заварките правилно.
Това не е Лада, Москвич, Мерцедес и подобни масови автомобили за да и намеря цели нови панели.
Ти как би процедирал в случая Живков ако искаш да караш Спринт, а здрав в БГ не е останал и трябва да се кърпи?
С какво ще го закърпиш? Няма как, това живота на италманияка

Между другото, днес свалях панели от едно старо ГТВ6 от тия години и ако ти кажа колко смешни заварки са правили....
Точки на през 5 сантиметра, между тях никаква обработка. Леко да чукнеш със секача и се разделят панелите.
Така са правени колите оригинално и докато не са изгнили нямат абсолютно никакви проблеми и са доста жилави коли.
Според мен най-важно е да няма пропуск в носещите елементи на каросерията за да може да се разпределят напреженията по всички панели.
В случая със Спринта всеки изгнил елемент се подменя и заварява.
Живков, наистина ми е интересно къде бъркаме и кой е правилният път?
В твоя пост говориш какво ще се случи, а не защо и как да го избегна. Така не ми помагаш.