Цялата сага едва ли е интересна на потребителите на форума.
Само с няколко думи ще спомена, че се наложи да закупя нови гайки за 3 и 6 пинови ключове (за предните и задните главини), а понеже на някой модели предните гайки също са за 6 пинови ключове, имам и една такава
По новите гайки ми направиха много хубави камъни от хиксова стомана.
Рошавите гайки обаче (големите), който са външни за задните главини никак не са евтини и се опитахме да направим ключове от 2х3 мм ламарина, лазерно нарязани. За съжаление и тези ключове не изпълниха предназначението си до краяй и бяха чупени няколко пъти. Момчетата в сервиза обаче правят чудеса. Поклон и благодарности. Последно, към този момент знам, че тази гайка е поддала само от едната страна, но знам, че ще се справят и с другата страна.
Едно от първите неща, които бяха купени за тази кола бяха задни дискове, накладки и спирачни маркучи. Дано бъдат монтирани тези дни.
Друго, което не съм споменавал тук е, че си купих козирата на таблото (настоящата е сцепена на две места) и по план зимата трябва да се ревизира таблото. Вчера пристигна комплектна предна броня от Германия (заради липсващия пластмасов детайл), а днес успях да купя сравнително изгодно капачки за Кромодорите. Захабени, но като че ли оригинални. Само за инфо, чисто нови прекрасни реплики са 160 Е.
Скоро очаквайте още новини, а аз вече очаквам зимата с нетърпение, та поне разхода за бензин да падне
))))