Ето и малко снимки. Не, че са кой знае какво но да има.
Тук е рзглобен шпера за дефектовка: както се вижда от предните снимки след като е откъртил няколко зъба от короната има леки щети по тялото. Същите бяха отстранени посредством ИНСТРУМЕНТЪТ (чук) и неравностите изгладени на фреза.

На тази снимка се вижа и понадраният фрекцион и прилежащото му огледало (едното). Фрекциона бе заменен с нов а огледалото е старото. Тъйкато конструкцията позволява да се направи аз просто обърнах огледалото (така че новия фрекцион да контактува от едната срана с не надраната повърхтност на огледалото). Пропуснал съм да направя снимка на новия фрекцион както и на другото огледало. Него поради липсата на налично ново го изгладихме на фреза с магнитна маса като му свалихме ако не се лъжа 25 стотни.

А тези снимки са вече във финалното му състояние. Смених ръкава на диференциала с такъв от kadett c (разликата е единствено в материала от които са изработени-оригиналният е железен а другият е алуминиев и тампоните към така нареченият висящ лагер са по здрави (просто е премахнат бъга в тази зона)) На снимката макар и не добре се вижда оригиналния, мисля, че има снимка със стария ръкав по-назад в темата.

Нещо любопитно на което се натъкнах по време на работата и търсенето на части за моста - оказа се, че висящия лагер на москвича (408,412) са абсолютно идентични с моя(лагер + стойка). Единствената разлика е че на моя пише made in ddr а на другия сделано в ссср и естествено цената руския е 20 или 25 лева целия комплект със сойката а моя около 70 лв. Доста ме доядя но какво да се прави вече си бях купил DDR-ски.
А колкото до самото влизане на касетата в кожуха стана от рас леко мазно и със съвсем леко съветване посредством дървено трупче (както пише в книгата еее за manta - та но все е Хлопел пък и чено казано не виждам никаква разлика между двата освен в размера този е доста по малък)
Това е за сега, темата временно ще бъде посипана с нафтали поради очакване на появата на нов член на нашето семейство идната седмица, а ако междувеременно в работилницата се случи нещо по купето ще го снимам и приложа в темата - но за теникиите си има друг човек който се занимава (ще се занимава тъикато още нищо не е свършил по тях)