Хихих, гледах ги на живо и двата Кадилака бордо цвета по Мобилето дето ги продават.
И тоя седана, и купето 2 врати в Пернишко.
Много проблеми имат, на тоя седана в Пловдив, му е изскубано яко ниво-регулирането на окачването, и седи по-високо отзад, сигурно заради някви подложки сложени.
А отпред, пак седи вирнат, защото някакви други пружини по-високи от спрямо оригиналните има присадени.
А, и не работи на бензин, ами само на газ.
Отделно боята е излюпена и няма оригиналните фабрични джанти с него.
А заради болтовия диаметър на джантите, дето е специфичен за тая генерация ГМ бодита фул-сайз с предно, в БГ те са трудни за намиране.
А купето с две врати в Пернишко /то сега седи при моя приятел в автосервиз Кобра в Делта хил за продаване/, е доста по зле като цяло от седана Девил в Пловдив.
Полуоските му и двете щракат много гадно в завои, а при тоя модел с предно те са скъпа част за смяна.
Има иначе не лоша боя, в болшинството оригинална, но е много гнил отдолу, както на колонките на предните джамове.
Плюшения салон е захабен, а и като цяло освен него, си е купето позахабена кола, въпреки действително отн. малкия пробег.
Отвсякъде като го гледах, няма нищо сменено по него, според мен в последните 5 или 10 год, от консумативите му, вкл. и гумите са линолеум.
Нашия колега и УС фен, Кобрата майстора викаше, че той преди 8 години на тази кола сменил маслото на мотора и автоматика, и оттогава не са сменяни въобще.
Освен това сервото на волана сеца и не работи добре, и най-вероятно няма да е проблема в маслото, а ще трябва рейката да се сваля и прави.
Такъв проблем преди години имах на Олдса Торонадото ми, и беше страшна бъзикня това за ремонт, понеже на тия Хай-енд модели на ГМ с предно, за да свалиш рейката трябва да свалиш двигателя и скоростите преди това.
Жалко за колата де, това купе Де Вил го знам добре от над 20 год, и ме яд че така се скрофи.
От вноса му през 1992, допреди 9-10 години беше собственост на мой приятел, който го караше рядко, държеше го в гараж, и по него време колата беше изрядна.
Но след като се продаде в Пернишко, оттогава и започна дългия път надолу.