Ами всъщност шасито не съм го свалял - беше ми за пръв път и ме хвана страх. Пък и купето е голямо и ме предупредиха за увисване при разкачване. Всичко в коша е правено на място за съжаление, но пък за сметка на това успях да поработя вътре няколко седмици.
Живков, двигателят е до голяма степен модификация на роденият през 1934-а година двигател вграждан в Траксион Авант. Блокът преминава през Траксион и се монтира в легендарния ДС с доста промени . минава през различни кубатури, брой опорни лагери и типове запалване / в последните няколко години от производството си ДС има инжекционна запалителна система Бош/. Ситроен СХ също приема базата на този мотор, като стига апогея си с модификацията Турбо 2, моделът след моя, който има и интеркулер, с турбина Гарет 3/4. Реално този двигател дава сила на различни антомобили от 1934-а до 1991-а година !
Моят мотор е модел МА 25/662, ще намериш литература за него, ако те е интересно. Бутало 93 мм,ход 92 мм, долен вал, с верига и ред други подробности