Ами сферите задължително. Помпата засега няма дая пипам, бачкаше си като часовник преди да почна реставрацията. Коректорите на височината са почистени, а част от тръбите съм сменил за момента. Идеята ми е всичкия тръболяк за го сменя на 100%. Купил съм си кунифер от Германия за тая цел. Това е трикомпонентна сплав с по-добри харатеристики от оригиналната стомана - мед, никел и желязо. Ще кача и малко снимки от тръболяка. Иначе по конвенционалното окачване ... какво ли не, всъщност май всичко - отпред лагери на носачите/ при СХ е голяма трагедия, понеже ремонта им, по-скоро ваденето е истинско приключение/, селенови втулки на долните, 240 лв комплекта от Автомотор, горни шарнири, долни шарнири чисто нови, биелети рециклирани, профилактика на главините с нови дискове вентилирани 260 мм. Като тръгна ще видя дали има нужда от ремонт на стабилизиращата щанга, на място не дава признаци да е за ремонт.
По купето - всички тампони рама-шаси са на мястото си на 100% , подменени с хубави тампончета.
Отзад - профилактика на главини и пълнене на сфери. Лагерите засега няма да ги пипам, докато не реша, че трябва.
Нови спирачни тръби правени от мен от кунифер. Старите ситроени отзад не са с маркучи , а с цяла тръба навита на спирала за обиране на вибрацията

Френска работа ...
Ето малко материалче :