Ами, значима част от моите Автокласики списания, ги купи колегата Богдан някъде през миналата седмица.
Сега си огледах наличностите, и от описаните горе търсени общо 25 броя /ако добре ги смятам/, ги имам всичките описани, както и някои съседни бройки около тях.
Моите бройки които имам, ги продавам по следната установена вече система- броевете с поредни номера от 1 до 100 вкл. /като номер 100 е юбилейния/, защото са по-стари и доста вече трудни за намиране, са на единична цена от- 8 лева на брой.
Тези пък с номера от 101 и нагоре, ги продавам по- 7 лева на брой.
Разбира се, както и в случая с колега Богдан, при обща покупка на над 20 броя Автокласики списания ще има намаление, и тогава, тези търсени общо 25 броя, ще мога да ги продам за по- 6 лева на брой.
Или за тези търсени 25 броя, пакетната им цена ще е точно- 150 лева.
Пращане става по Еконт, разбира се, с оглед.
Състоянието на всичките мои налични от описаните търсени броеве, е много добро до отлично, и са само по веднъж прелиствани.
Една значима част от тях още са с техните непокътнати найлонови опаковки.
Такива неотваряни са ми екземплярите и от трите тук най-стари търсени бройки- 34, 35, и 38, седят си още неразопаковани.
Те, както и всичките ми останали бройки са съхранявани само в домашни условия, и само в среда с ниска влажност и константна температура, и на сянка.

При интерес за закупуване към тези мои от описаните поредни номера бройки Автокласики, може да им снимам кориците отпред и отзад, и да ги постна тук.
За сравнение, ето как изглеждаше пакета с бройките Автокласики, дето го пратих на колегата Богдан наскоро.
https://www.classiccar-bg.com/index.php/topic,2282.msg159672.html#new