Крушките на таблото може да смениш както на всяка друга кола, само че при 404 е малко по-лесно

Просто лягаш по гръб на седалката и с дясната ръка бъркаш зад таблото и напипваш жилото на километража, отвиваш кожуха и внимателно го измъкваш. След това търсиш една гайка с уши за ръчно развиване, намира се по средата на таблото и с опипване ще я откриеш лесно. Отвиваш тази гайка и внимателно изваждаш самото табло напред. Изключваш двете букси и вече спокойно можеш да си смениш крушките. А това за скоростите нямам идея от какво е, просто трябва да се огледа на живо иначе ще напиша някакво предположение, което няма да помогне много. Аз само купувам части и много рядко продавам, но ако нещо е нужно за колата и ми се повтаря ще се разберем
Като начало провери маслото в скоростите и диференциала. Маслото в скоростите е двигателно, поне така пише в книжката. А това в диференциала е растително и мисля, че се произвежда специално само за тази кола, в Бг го няма никъде, но ако караш колата ежедневно и доливаш обикновено ще има проблеми след време. Голям проблем стави и когато семеринга между самия диференциал и тръбата в която минава кардана пропуска, тогава голяма част от маслото изтича в тази тръба и стига чак до лагера на кардана, тогава диференциала остава с много малко масло, но и доливането не е спасение.