Здравейте, колеги- пиша за пръв път в този форум, но го чета от доста време, а иначе от много време съм член на форумите ladaclub-bg.com и mbclub.bg.
Ще се бракувам и имам проблем- сватбената ми кола се отмени и сега търся друга. И понеже искам нещо по-нетрадиционно, пускам тема тук.
Очаквам предложения на лично съобщение или в темата.
Става въпрос за 9 Декември, от 8.45 сутринта до 12.00 на обяд. Общо взето маршрут център-Сточна гара-Красно село-св. Неделя-Сточна гара и това е, нито повече, ни по-малко.
Като изискване към МПСто има два варианта:
-поддържана истинска оффроуд машина
ИЛИ
-хубава голяма лимузина ретро или класическа до 1998 г.- всичко от рода на Волга, Мерцедес 126 или 140, BMW 5 или 7 до 1990 г., Чайка, Опел Капитен, Лада, Жигули и т.н. стига да имат красив външен вид. Идеално би било да е синя, но това ако се случи бих го приел по-скоро като бонус.
Ами това е, за повече информация на лично съобщение. За пари ще се договорим някакси, стига колата да става!
А, да- и да НЕ е френска!
Също така търся оригинални тасове за ВАЗ 2101 под наем, защото тържеството ще е извън София- в Самоковско и там ще съм с ВАЗ 2102, но той си е за там, няма начин да дойде в София.