Съгласен съм със забележката на dido1903. Нека да им заличаваме номерата. И нека тези, които са видимо изоставени да стоят тук, а другите ретро автомобили да си стоят в другата тема. Четох наскоро дори спорове в един английски форум, в който има тема като нашата. Там хората реагират доста по-остро към снимането на чужда собственост и постването на адреси, снимки и т.н. Имайки в предвид обаче що кола е заминала на скрап, какви интересни автомобили са били нарязани за по 200-300лв цена в пункта, мисля, че тази тема трябва да продължи да се развива. Квото можем да спасим. Не вярвам някой от тук присъстващите да е отишъл да си откърти огледало от някъде или да си свали тас от някоя стара кола и да е ощетил някой нехаен собсвеник. Въпреки, че това заслужават тези собственици
И аз сам напълно съгласен със колегата , на автомобили със нови номера и които се движат трябва да се заличават
номерата когато се заснимат .
Друг е проблема при който ,когато кача определени снимки на автомобили свалени от някъде и се постнат в този сайт
голяма част от собствениците ИМ ме търсят сами за да предложат за продажба автомобила си .
Та мисълта ми е нека всичката възможна информация с която разполага всеки един от НАС
да става достояние на всички които се интересуват ,като естественно се спазват и нормалните
човешки норми на възпитание .......идеята е както каза Жоро ,да се създава интерес и организация
която понякога е полезна и за собственниците на някой редки автомобили които търсят начин да
го предложат за продажба и незнаейки къде да се насочат в повечето случаи много редки и запазени автомобили
отиват за скраб .......това си мисля че трябва да предодвратиме
иначе ако имате идеи за нещо по конкретно винаги съм ЗА
:flag: :flag: :flag: