Не ми допада идеята за черните брони, прагове и вежди - развалят и раздробяват линията на колата, убиват спортния й вид... както знаеш и при съвременните модели небоядисаните в цвета на купето детайли са признак за най-ниското и евтино ниво на оборудване. Ако беше примерно цвят сив металик или графит може би да, но на бяло купе контрастът е твърде голям. Иначе поздравления за колата - наистина изглежда в уникално състояние и почти не се нуждае от пипане, с изключение на леки корекции като напасване на задната престилка, че е изглежда малко увиснала отляво. Според мен като опция добре биха се вързали и едни малко по-брутални рейсинг лети джанти, различни от оригиналните, примерно като на долната снимка от Уики-то, но в бяло:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Renault_5#mediaviewer/File:Renault_5_GT_turbo.jpgЖелая ти много безаварийни километри и радост от шофирането!
п.п. ако гониш пълен оригинал можеш да си поръчаш и лентата между раздувките в някоя рекламна агенция, както направих аз със стикерите за моето Пежо 205 Рали. Размерите си ги свалих от френския сайт на феновете на модела /предполагам и за 5 турбо има подобен/ и после подготвих сам файловете, понеже с това се занимавам