Скуката надделя..нов ъпдейт.

Отпуската се оползотвори с още работа. В списъка бяха няколко неща по предницата и най-накрая реших да ги свърша и тях. Цялата предница се дообработи, силиконизира и намаза. Пък в няколко места дори до cavity wax се стигна (демек вакса за защита на тесните места)

Не бих казал, че е от най-красивата ми работа до момента, но важната част е направена. Ако някой ден не мога да гледам очиларката, ще се направи на ново. Извън хлепането се забавлявах с разпробиването на скъсани болтове и правене на резби. Механизма на чистачките беше главен заподозрян, тъй като 5 от 6 болта се скъсаха. Хубавото е, че и до това стигнах и всичко е изчистено и смазано вече както и тунела на механизма. Извън това, успях да се оставя без чистачки за в момента от към моторче. Нейното от чисто любопитство успях да го разваля. Намери се друго, дойде, работи, но в момента или бушона си прави номера с мен или в процеса на боядисване снопа с кабели се е пречупил някъде. Чакам да изпадне свободно време, че да ги оправя.
За бонус боядисах най-накрая блендите на фаровете. Може да не са никелирани в момента, но със сигурност седят по-свежо от опадалия никел. Бронята исках да я боядисам, но май ще е на по-късен етап. Отпуската не стигна
За фаровете успях да намеря буксата, която търсих за релето. При Микрите от 2000та година, зад таблото при бушоните има също релета. За мое щастие имаше каквито търся, за да стане всичко както трябва и да ми пасне на кутията с релетата. Сега вече чакам свободно време, че да навържа и другите 2 фара.
Скоро трябва да се организирам с централната конзола и най-накрая да я сглобя и захвана за колата, за да може поне интериора отново да е цялостен.
Извън това, отново имам няколко маркуча да сменя, този път вече със силиконови, за да се приключат мъките с маркучите. Поръчах и още нещо за нея..ноо нека дойде. То е леко под въпрос

. Ако мога да го направя да изглежда достатъчно добре, може и да се "хване" за колата.