За съжаление поне 2 отделни български рали форума в последните години престанаха да се поддържат, и всичките там качени снимки, които даже и бяха като цяло доста обемна съвкупност и подредени по години, отидоха в небитието.
Така че е отн. трудно са се търсят и намират нови и непубликовани снимки не само от рали Златни, а и от разни други ралита тогава у нас, правени в периода на 60-те до края на 80-те години.
Ето тук още едни намерени на различни места снимки от рали Златни.
Специално снимките с Голфа 2-ка на Георги Петров са много интересни /другата Двойка е на Илиян Топлодолски/, понеже по твърдения на тогавашни механици, колата е дошла в 1988-1989 год. нова от Фолц Моторспорт подготвена за група А, а не е била просто обикновена купешка Голф 2-ка ГТИ.
Що се касае за големите бройки снимки в мои дадени постове, изкоментиран отрицателно от двама отделни колеги, да, съгласен съм че при правени от мен лично снимки, може да не е нужно чак толкова вдълбочаване в детайлите на дадени коли, и съответно да им ама направени от мен поредици от само минимални измествания на ракурсите при снимане.
Що се касае обаче за такива чужди събрани снимки, прекачени от мен в разни теми, естествено че ги групирам в пакети по 20, което е макс. възм. бройка за качване на веднъж от ПИКхоста, понеже качването през него определено е бъзикня /по-трудно е направено от например на Фейсбук системата за качвания на снимки/.
Така че гледам да може именно да се качват наведнъж, а не да повтарям всяка операция, за по всяка снимка поотделно, че и на отделни постове да се качват. От моя гледна точка, принципната наличност на снимки на различни сегашни и бивши присъствали в България ретроколи, тук във снимковия архив на форума е по-важна отколкото системата им на качване и постване.
Ето тук тези от рали Златни от разни години.
Подробности за дати на заснемане, коли, и пилоти, има в заглавията на файловете през ВВ кодовете.